Sommarinformation

Sommarinformation

Sommaren är här och så även grillsäsongen!

Styrelsen vill upplysa er om att det inte är tillåtet att grilla med engångsgrill eller övriga lågtstående grillar på gräsmattan. Vår fina gräsmatta förstörs av hettan som grillarna alstrar. För några år sedan anlades några stenplattor vid varje berså för just den anledningen, så använd dessa istället!
När grillkvällen är över så ska givetvis allt skräp tas med och grillen plockas undan när den har svalnat. Det är tillåtet att ställa grillen under utvalda balkonger.

Då vi haft påhälsning i källaren av tjuvar vill vi uppmana alla medlemmar att vara noga med att stänga alla dörrar och försäkra sig om att de verkligen är låsta. Se även till att ha ett bra lås på ert förråd och förvara inga värdesaker i förrådet. Även cyklar har försvunnit så även där se till att din cykel är permanent märkt och att du har ett bra cykellås. Styrelsen ser över hur vi ska få källaren till en säkrare plats men vi behöver tillsammans hjälpas åt att se om obehöriga befinner sig i huset.

För att mysa till det lite extra så ser vi gärna att ni pimpar er balkong med blommor, bär eller andra härliga påhitt. Se bara till att blomlådor och dylikt är på insidan av balkongen och att ingen åverkan görs på fasaden.

Styrelsen önskar alla en härlig sommar!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *