TV-utbud

TV-utbud

Sedan juni 2008 är vi ett s.k ComHem-hus. Det innebär att ComHem levererar ett grundutbud på ca 15 fria, analoga kanaler (dvs sådana som kan ses på en vanlig TV, utan box). Med fria kanaler menas att föreningen betalar en gemensam avgift för distributionen. Ingen individuell avgift betalas av medlemmarna.

Det finns också möjlighet, för de som så önskar, att abonnera på digital-TV från ComHem, samt bredband och s.k IP-telefoni. Detta ansluts då via våra nya TV-jack (med tre uttag).

OBS! IP-telefoni, som delvis går via Internet, är INTE lämpligt för den som har personlarm, kopplat till Hemtjänsten eller SOS Alarm.

För att se ComHems utbud av olika tjänster för nytta och nöje, se www.comhem.se eller ring deras kundtjänst på 0771-55 00 00.

Sedan mars 2015 har vi även Bredbandsbolaget i huset, med uttag innanför varje lägenhets ytterdörr.

Bredbandsbolaget erbjuder också digital-TV, bredband och IP-telefoni. För att se deras utbud och erbjudanden, se www.bredbandsbolaget.se eller ring deras kundtjänst på 0770-777 000.
Vilken leverantör som har mest förmånliga erbjudanden får var och en avgöra själv – styrelsen förhåller sig neutral till de olika leverantörerna.

Du som vill beställa digital-TV från en annan leverantör än Com Hem kan exempelvis skaffa en digitalbox från Boxer som du ”matar” med en vanlig bordsantenn. Bor du högt i huset, så att du kan se TV-masten i Brudaremossen, skall det inte vara några problem, annars kan det eventuellt vara det.

Observera att det INTE är tillåtet att montera en egen parabol på husväggen eller på balkongräcket. Du får i så fall ställa den löst inne på balkongen, och det är kanske inte en bra lösning.