Vår/sommarinfo

Vår/sommarinfo

Lite vårinformation från styrelsen.

Hej! Hoppas ni alla har fått en bra start på året och att ni ser fram emot en skön sommar och en trevlig semester.

På gång i huset

Under våren och kommer MTR Målning att börja måla våra källargolv med start vecka 21-25 vilket innebär att källargångarna ska var fria från cyklar och annat som står där, då det gäller cyklarna så kan vi ställa dom på framsidan huset, styrelsen har införskaffat ytterligare cykelställ som kommer att finnas på plats innan målningen börjar.

Under hösten med start vecka 41-50 kommer trapphusen att målas.

Soprummen kommer att målas 49-52.

Mer information om detta kommer när det närmar sig.

Ytterligare ljuspunkter kommer att sättas ut under våren vid bersåerna. Även en parkbänk kommer att sättas på framsidan av huset.

Påminnelse gällande grillar, tvättider 

När vi har grillat och haft trevligt i vår fina trädgård ska vi ta undan våra grillar efter oss. Det är okej att låta grillen stå kvar och svalna under natten, men då måste man se till att ta bort den på morgonen efter, så att nästa sällskap inte behöver börja sin gemenskap med att städa från föregående dag. När det gäller engångs grillar så ska man använda avsedda stenplattor framför bersåerna och absolut inte på gräsmattan.

Vi vill också uppmana alla att hålla sina tvättider så att nästkommande person kan börja tvätta i tid utan att behöva tömma tvättmaskiner eller att plocka ner någon annans kläder i torkrummet. Vi får också hjälpas åt att hålla rent och snyggt i tvättstugorna genom att torka av maskinerna, ta bort  luddet i torktumlarna o.s.v.

Sist men inte minst

Så vill vi påminna ER om våran Årsstämma den 15 maj på Nordengården.

Vi styrelsen önska Er alla en trevlig vår och en skön sommar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *